S A T C

Hejsan! Jag har legat i sängen och kollat på Sex and the city sen jag kom hem och nu ska jag plugga lite. Sen ska se på några avsnitt till, älskar min box ♥ Ni får ha det så bra så hörs vi lite senare tror jag..

Disa Vs Amanda utmaning 3 misslyckades

Hej_seriös_rädd_söt_chey!

Kiss with marshmallows

Nu ska jag och Disa spela in Disa VS Amanda! Videon kommer upp om en stund, önska mig lycka till! :)

30 Mars!

Hejsan! Hur mår ni mina fina läsare denna underbara vår dag? Jag mår toppen och ska snart gå ut och springa med Disa. Lite senare ska vi spela in Disa VS Amanda, spännande va? Jag hoppas att jag vinner :D Idag ska jag också försöka att hinna med att städa rummet och plugga lite :) Nu ska jag byta om till träningskläderna, hörs lite senare ♥

22:23

Hejsan!
Jag och min syster var ute och sprang runt halv nio, sen kollade jag på DH och nu har jag precis duschat. Jag ska snart gå och lägga mig i sängen och läsa, haha inte likt mig.
Nämen nu ringde Wille och Fredrik på skype så ska snacka med dom en liten stund. Ni får ha det så gött så hörs vi imorgon!
Två seriösa bilder från idag:

BikBok summer collection


Me must have:

Virkade shorts från H&M Conscious Collection!
Bildkälla

Black and white


Idag är det ingen vanlig dag..

För det är Patriks födelsedag! Grattis gulleplutten, 18 år! Stor pojke nu :) Grattiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis ♥


Hänger med hugo.

Tjenare, nu sitter jag i korridoren med lilla vattenballongen Hugo. Haha, jag fick han av Jennifer innan hon bytte skola för några månader sen och han har bott i mitt skåp sen dess. Söt va? ^^

Nu: ut och sälja med Disa.

Nu drar jag och Disa fisa ut och säljer rabatt häften och efter det ska vi springa, hörs sen!

Ute i solen.

Hejsan! Nu sitter jag ute i solen med min fina vänner. Det är super varmt, verkligen vår väder! Nu ska jag in och prata med någon jobbmentor, haha. Hörs när jag kommit hem!

Palladium

Palladium 699 :-
När jag kom hem från lägret så låg dessa underbaringar på min säng!
Blev så himla glad, jag älskar dig mammi! ♥

Borta bra men hemma BÄST!

Hejsan! Nu är jag hemma från lägret, fast jag kom hem igår kväll för att jag åkte hem med Jossi för att jag inte mådde bra. Alla andra åkte hem idag. Hade jätte trevligt och träffade härligt folk! Jag har verkligen världens bästa vänner som alltid ställer upp för mig, älskar er så grymt mycket! Ni vet vilka ni är ♥
Här kommer lite härliga bilder, tog inte så många eftersom att jag inte hann och jag mådde ju inte bra. Men här är några i alla fall:
- Viktor, Tim och Adam på morgonen :)
- Viktor, Amanda, Emil och Nicklas :)
- Gossiga Sebbe :)
- Fina Julia :)
- Alex ;)
- Fredrik och goa & glada Viktor :)
- Victor posar när Alex fotar ;)

Videoinlägg.

Ha en super bra helg så hörs vi på söndag för nu sticker jag till skolan och efter det blir det konfaläger. Puss ♥

Disa VS Amanda Del 1 & 2

Klicka på bilderna för att komma till videosarna! (Det funkar inte att lägga upp videos)





Videosarna krånglar..

Hejsan!
Nu sitter jag och Disa och fixar med att ladda upp Disa VS Amanda som vi spelade in tidigare idag, det dampade lite så vi får se hur det blir.. Men det blir säker bra!
Vi har precis vart ute och sprungit, det var gött! Men nu ska vi kolla på TV medans videon laddas upp. Hörs sen!

23e mars!

Hejsan! Så mycket som jag vill skriva men jag orkar inte. Haha! Har fixat designen, nice va? :)
Nu ska jag fixa mina naglar, måla å sånt. Sen ska jag blogga och sen hem till Disa och spela in Disa VS Amanda som kommer upp ikväll! Hörs!
Dagens: Jeans, volanglinne och kofta. Nice.

Dålig dag.

Hejsan!
Jag har haft en jätte dålig dag idag. Det blev inte bättre av att när vi skulle åka hem från stan så cpade Götaälvbron så vi fick gå från Nordstan till Backaplan. Och så fick vi vänta i 500 år för det var total kaos med alla bussar! Inte kul.
Men en sak är bra, min syster var på Never say never i Stockholm igår, ni vet Justins film? Hon vann biljetter till premiären och så fick hon en goodiebag och ur den fick jag lite saker :D Jag visar er imorgon! Vi hörs imorgon eller lite senare, nu måste jag städa min gaderob. Ha det fint, puss!
Två bilder från idag:
- Naw, gossi!
- Jossi och Jao!

21 Mars

Hejsan gullisar!
Snart kommer Disa hit så ska vi sälja rabatthäften, det är underbart väder idag! Ni får ha det så gott så hörs vi lite senare, nu ska jag byta om till lite gossigare kläder! Dagens outfit kommer upp sen, puss!

Tack för alla tips!

http://elinthorens.blogg.se/
http://linnpan.blogspot.com/
http://amandaholzner.blogg.se/
http://waasenius.blogg.se/
http://alicehermansson.blogg.se/
http://stoplight.blogg.se/
http://filippaas.webblogg.se/
http://julialeonaa.blogg.se/
http://aannafilippa.blogg.se/
http://ppiffochpuffs.blogg.se/
http://ellalinneaa.blogg.se/

Jag och Amanda just nu:

Här har vi det bra! Lite kallt kanske, men det är bra med lite kyla! Det är bra att lufta lite då och då!
Nu ska jag dra upp brallorna och Amanda ska hitta sina, dom blåste iväg. Sov så sött, puss.

Frukost

Nu sitter jag och mumsar på den godaste frukosten! Mammas bröd med apelsin marmelad och ost på. Och ett stort glas med mjölk + lite gurka! Mums!
Snart ska jag fixa mig och sen gå hem till Denise för att hämta några filmer och sen ska jag träffa Amanda. Ska sova hos henne så uppdateringen kommer inte att vara på topp. Men jag ska försöka! TTYL!

Kul att skypa..


Skypar med Lisa och Patrik..


Nu: Skypar med Lisa!


19:00

Hejsan!
Sen jag kom hem från skolan har jag ätit, duschat, kollat på tv och suttit vid datorn. Snart ska jag käka pizza och kolla på film med familjen. Mysigt! Men vi hörs lite senare, kram!
Bilder från imorse:

Jag söker bloggar!


I skolan!


Godmorgon!

Godmorgon! Nu sitter jag och äter frukost, yogurt med bananer och kanel.
Ingen bloggning igår för att efter skolan så åkte jag till konfan och när jag kom hem (runt 7) så orkade jag inte blogga, sorry.
Idag är det fredag och därför är jag på bra humör! Även fast när jag vaknade och kollade ut så är allt där ute täckt av snö.. Precis när det verkligen började bli vår så kommer snön och förstör allt! Inte okej!
Men snart kommer Disa så drar vi till skolan! Ha en bra dag så hörs vi när jag har kommit hem från skolan!
- Mums!
- BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! INTE OKEJ.

Liten uppdatering

Hejsan goingar! Nu ligger jag i sängen och läser Egoboost, har snart läst ut den. Den är riktigt tråkig nu i slutet.. Anyways, jag ska snart sova, är jätte trött. Jag och Disa sprang förut, min blogg handlar bara om att jag och Disa tränar just nu! Förlåt för det, men nu kommer ju våren så kameran kommer att användas flitigt! Och imorgon kommer en ny kategori upp som kommer att fullproppas med inlägg! Kul va? Men ni får sova så gott så hörs vi imorgon, godnatt!

Mysdress

Idag åkte mysdressen på och converse och skinnjacka till det!

S P R I N G

Hejsan!
Nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att Disa ska komma hit, vi ska plugga. Efter skolan åkte jag, Disa och Matilda till Maxi och dom köpte lite gotti. Sen åkte jag och Disa tillbaka till skolan för att åka med skolbussen och gick vi till rampen och låg där och pratade och sånt. Våren är verkligen här nu! Det får fan inte börja snöa igen, då blir jag ledsen. Men vi hörs om en stund, hör kommer lite bilder:

- Goa Felix och Disa.
- Trötta Victor och jag.
- Disa som njuter av vårvädret!
- Me.
- Disa ♥
- Disa och jag ♥
- Jaaaaaag! Tummen upp för vädret!

I skolan!

Hejsan bloggen!
Nu sitter jag i skolan och har SO, skriver om Grekland och när vi ändå använder datorerna passar jag på att blogga lite! Jag sitter i ett grupprum med Amanda bredvid mig, men Julle, Issa, Emil, Alex, Niklas och Johan är också här. Jag lyssnar på Justin Bieber på högsta volym, haha! Vi äter om typ 45 minuter och min mage kurrar så att det gör ont!
Nu ska jag forsätta att skriva om Grekland, hörs när jag har kommit hem!

Bakom strumporna..

Haha.. Godnatt!

Snart DH!

Hejsan! Nu sitter jag och väntar på att Desperate Housewives börjar! Har verkligen sett fram emot det!
Jag och Disa sprang en liten runda, och min kondition har verkligen förbättrats, bra de! Så nu sitter jag i morgonrocken och ska snart byta om till mysdressen. Vi hörs nog lite senare, ttyl.

Vårkänslor!

Hejsan finisar! Jag har precis kommit hem från skolan och snart ska jag dra hem till Disa. Vi ska plugga, som vanligt..? ;) Har värsta vårkänslorna nu! Solen skiner, snön är nästan borta och det är runt 6 plus glader! :D Åh, idag fick vi kladdkaka på C franskan, super gott! Detta har vart en väldigt bra dag kan jag säga er! Nu ska jag sticka hem till Disa! Hon vill springa sen, men jag orkar inte.. Det är så jobbigt att duscha efteråt, för jag måste platta mitt hår imorgon på morgonen och jag hinner inte.. Aja, vi hörs senare, puss ♥
Två härliga bilder på Sandra och Disa ♥ :

Me and my BFF

Hejsan! Nu har jag precis kommit hem efter en skön liten spring runda med Disa! Nu måste jag hoppa in i duschen och efter det plugga NO. Vi hörs lite senare!

Ut och springa!

Nu drar vi ut och springer! Hörs lite senare!

21:36

Hejsan!
Nu ligger jag i sängen och pluggar. Jag och Disa var ute och sprang förut och, i alla fall jag, körde på stenhårt! Så nu har jag jätte ont i benen och är super trött! Jag *rashade* flera gånger och gjorde ben övningar och joggade och powerwalkade. Haha duktig tjaj! Imorgon kör vi igen!
Nu ska jag fortsätta plugga och börja på en ny bloggdesign! TTYL 

Precis innan vi gick ut.

Ut och springa!

Nu drar jag och Disa ut och springer lite, hörs senare!
Puss

Shopping

En jätte snygg och gossig stickad tröja och ett nagellack.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Disa ♥
Så, nu var bildlistan slut!

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.


Godmorgon!

Hejsan mina goa läsare! Nu ligger jag i sängen och tar det lugnt, har precis vaknat. Jag bloggade inte på hela dagen igår för att sen jag vaknade satt jag fast vid tvn hela dagen.. Kollade på Life of Ryan och Nigella, haha! :)
Nu ska jag städa mitt rum och sen åker jag in till stan med mamma och Elvira! TTYL!

Ut och springa


Nu ska jag och Disa ut och springa, har lagt in massa nya låtar i min iPod! Hörs lite senare!

22:51

Detta har jag gjort nu under hela kvällen! Eller ah, sen åtta i alla fall! Vi ska göra en tidning i skolan och så skulle jag skriva om recept och skämt.
Idag var det konfa efter skolan som gällde, inget speciellt hände. Sen när jag kom hem åt jag en god middag som min familj hade sparat åt mig och en mumsig efterrätt! Min mamma fyllde nämligen år idag så det blev lite extra gott idag :) Jag var inte med och firade henne eftersom att jag kom hem runt sju, åker direkt till konfan när vi har slutat skolan. Men hon fick en stor kram och några presenter av mig och dom andra i familjen :) Grattis mamma! Du är bäst♥
Ni får sova så gott så hörs vi imorgon! Kram ♥

28. En tokig bild.

Hahahaha, asså gud! Skrattar varje gång jag ser denna tokiga bilden på mig och Isabella. Isabellas min är ju bara föööör tokig :D

Beachside

Äntligen! Kollade precis in på H&M´s hemsida och såg att dom hade fått in massa nya bikinis! Älskar bikinis! Måste nog köpa någon snart, kommer troligen köpa från H&M!

Disa VS Amanda Utmaning 1!

Charmig stillbild :(

Hos Disa!

Nu är jag hos Disa och vi ska ska precis börja med "överaskningen" ;) Vad tror ni att det är? Den som gillar rätt får en länk! Snart kommer den upp på våra bloggar!

Dagens outfit!

Marinblå tunika från Tessie, svarta jeans från Gina tricot, svarta stövlar från Hunter + jacka och väska. Till det, ljusgröna naglar! Dom ser vita ut men dom är ljusgröna. Visar kanske bild sen..
Nu sticker jag till Disa, hörs ikväll!

9e Mars!

Hejsan sötnosar! Snart så sticker jag hem till Disa, men känner verkligen inte för att gå ut :( Jag trodde det började bli vår igår och så börjar det snöa idag!? HATA SNÖÖÖÖ! Men innan jag drar slänger jag in dagens outfit..
- Jag och Disa köpte lite gotti gott efter att vi hade slutat. Gurkar hör till överaskningen! ;)
- Disa skuttar omkring i snön.. Och ja, jag bor i det röda huset, wiie.

Mums alá Trulse

Mums alá Trulse by Alux, Disa, Ulrika, Caroline och Matilda. Mums! Go mat man får på denna skolan.. ;)
Nu sitter jag och Alux i trapphuset och lyssnar på musik. Vi slutar snart, efter skolan drar jag hem till Disa och runt 5 kommer det upp en överaskning på våra bloggar! Håll utkik! Hörs senare!

Fashion saved my life


Tränings outfit:

Jag skulle gärna vilja träna i dom här kläderna! Skorna har jag redan, dom är verkligen skit bra! Måste köpa ett par leggings lika dessa, fast snyggare, någon dag snart. Men måste bevisa för mamma att jag verkligen kommer att springa tre dagar i veckan först -.- Vill att min kondis ska vara som när jag tränade friidrott, saknar den tiden!

Tummen ner


Mobilblogg - väntar på Disa

Hejsan sötnosar! Nu sitter jag och spelar på Disas ipod medans jag väntar på henne. Kul att va i skolan på studiedag? Haha nej. Men ah, vi hörs när jag har kommit hem! TTYL

Studiedag!

Hejsan finisar! Jätte kul att ni har börjat kommentera och statistiken blir högre för varje dag som går :D
Nu sitter jag och äter frukost, jag och Disa ska börja springa tre dagar i veckan, inte äta godis och sånt, bara nyttiga saker! Men den största utmaningen för mig är att börja äta frukost. Jag gör nämligen aldrig det..
Nu måste jag trycka i mig mackorna och slänga på mig skinnjackan och mina converse och sen gå till skolan med Disa. Vi har studiedag idag men Disa ska få hjälp med sin rygg hos skolsköterskan. Sen ska vi sälja rabatthäften! Hörs senare! Puss & Kram

Jag är med och tävlar!


Jatävlar hos Millah om denna jackan från Elvine.se

27. En bild som du alltid skrattar åt.

Hahahaha! Älskar dig Amanda

Från Madelene:

Gud va glad jag blir! Tack Madelene!

Godnatt!

Hejsan! Nu är jag jätte trött så jag ska ta och krypa till kojs, vi hörs imorgon! Puss

Kandee linnen

Asså gud jag dör va snygga! Jag vill ha alla dessa fyra godingar!

Svar på kommentarer:


Anonym
om Högst upp på listan::
vet du någon affär där dom har snygga skinjackor? :)
Svar: Jofama by Kenza och Topshop:

anonym om Högst upp på listan::
var kan man köpa linnet, jättesnyggt?
Svar: http://kandeeshop.se/14-linnen
Anonym om Outfits från Februari:
varför visar du inte ansiktet?
Svar: För att jag är inte perfekt, jag blir inte bra på varenda bild som tas på mig. Och Disa, som fotar, orkar bara ta en bild.

T R Ö T T

Nu har jag precis tagit en uppfriskande dusch, jag och Disa luktade arab i armhålorna! Haha! Vi var ute på en spring/jogging/powerwalk-runda i två och en halv timma! Gud va duktiga vi är va? :D
Imorgon är det studie dag, wiie! Men runt ett kommer Disa hit och så åker vi till skolan och gör en grej. Disa ska få hjälp med sin rygg :S Sen ska vi sälja rabatthäften, kul.. nej. Kommer säkert att ha världens träningsvärk imorgon! Körde riktigt hårt idag! Kan nästan inte gå nu, haha. Men nu ska jag äta lite, vi hörs senare med svar på några kommentarer!
En bild från innan vi gick ut, jag vet att jag ser ut som en friterad bäver men jag bjuder! ;) :

Nu drar jag!

Nu drar jag hem till Disa, vi ska plugga och sen springa! Hörs ikväll!

Dagens outfit


Pizza på en måndag ♥

Jag pluggade ju imorse, och det var verkligen meningslöst! Spanskan var inställd så vi hade inte spanska test, vi skulle inte ha engelska test, no provet är på måndag osv! Rätt soft ändå :D Nu sitter jag och äter pizza och dricker cola till det ;) Mumsigt! Kanske inte så nyttigt.. Jag köpte lite godis förut också så nu känner jag mig tjock! Jag och Disa ska springa ikväll, ska bli gött! Ne nu ska jag fortsätta äta :D

Pluggar på morgonen..

Hejsan sötnosar! Har vart vaken sen 6 och har pluggat sen dess. Snart kommer Disa så sticker vi till skolan, jag är jätte nervös inför idag! Ska ha spanska test, engelska test tydligen, no prov, SO redovisning och så måste jag göra klart mitt broderi mojjs. HELVETE! Aja, vi hörs senare! Puss

Högst upp på listan:

Skinnjacka | Palladium | Kandee linne

Dagens

Svarta jeans, jeansskjorta och ett oversize linne.

Hallå i stugan?

Hejsan mina läsare! Eller har jag några? :O Statistiken kanske ljuger? För det är ju ingen som kommenterar. Hallå i stugan? Om det är någon som läser detta så tycker jag att ni ska börja kommentera för detta börjat bli väldigt tråkigt, jag menar att blogga utan att någon kommenterar. Så släng in en kommentar då och då och gör mig glad!

Anyways.. När jag och Bella vaknade så kollade vi på några avnsitt av OC och sen gick hon hem för att hon behövde plugga, sen dess har jag inte gjort något speciellt. Suttit vid datorn, ätit mat, gått ut med Ella och sånt. Nu ska jag nog plugga så vi hörs lite senare! Puss.

26. Någon/några som du alltid har roligt med.

Bella & Disa ♥

Nu: OC, dricka och godis å sånt!

Hörs imorgon finisar!

Dagens outfit

Skinnjacka från H&M, tjocktröja, jeans från Gina tricot, converse, mössa och vantar från H&M. Väskan är från Ullared tror jag :)

Våååååår!

Jag, Disa och Bella åkte och köpte godis, dricka och frukt tidigare idag! Solen sken och det var 6 plus grader :D Nu ska jag möta Isabella som har vart hemma och ätit, TTYL!

Med Bella ♥

Halloj allihopa! Nu är jag med Bella, och nu Disa också! Nu ska vi köpa godis och sååånt, hörs sen!

Spring outfit


5e mars!

Hejsan mina fina läsare! Jag är på väldigt bra humör idag, jag har vart uppe sen nio och fixat i mitt rum! Jag är äntligen klar! Alla saker är på plats, jag älskar mitt nya rum!
Idag skiner solen och jag har verkligen vårkänslor! Snart kommer älskade Isabella hit, sen åker vi och köpter godis och sånt. Hon ska sova här så det blir nice!
Nu ska jag spela in en video där jag visar mitt rum eftersom att det var väldigt många som ville det, hörs om en stund :)

4e Mars.

Hejsan! Så fort jag kom hem slängde jag av mig kläderna och hoppade in i duschen! Blev så himla varm och svettig på idrotten idag. Först hade vi step up i 20 minuter och sen 20 minuter innebandy! Det var jätte kul och jag ansträngde mig verkligen. Så nu känner jag mig duktig, jag förstjänar en stoooor bit kladdkaka! ;)
Aja, idag är det freeeedag! Jag ska bara ta det lugnt, kolla på några avsnitt av Sex and the city och sååånt :D TTYL

It's over

Bloggar imorgon. Sov gott.

Sjuk.

Hejsan! Nu ligger jag i sängen med Ella och kollar på Sex and the city. Jag är sjuk, har ont i huvudet och är förskyld. Jag gick hem från skolan efter första lektionen och har kollat på sex and the city hela dagen och mått piss. Nu ska jag fortsätta kolla, vi hörs imorgon! Puss

Gold

Godnatt ♥

Dagens

Jeans skjorta, baslinne, svarta jeans, sjal, skinnjacka och converse.

Outfits från Februari

Mina favoriter är nummer 1 och 4! Har ni någon favorit? :)

1a Mars!

Hejsan! Första Mars idag, wiie! Har vart hemma ett väldigt bra tag och bara tagit det lugnt. Har också fixat i rummet, fixat sängen, gardiner och sånt. Visar er i helgen :) Slängde ihop en dröm outfit:
Enkelt och väääääldigt snyggt!

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

Min fina bästis Amanda Magnusson. Jag älskar dig mitt hjärta ♥
Ps. Älskar smal bilden på mandiiiis :D

RSS 2.0