Ny blogg!

Fick ett ryck och gjorde en ny blogg, hörs där!
http://amandaolssons.blogspot.com/

Slappt


Idag blev dagens klädval slappt. Tjocktröja, leggings och Hunter stövlar eftersom att det regnade imorse. Men mysigt och skönt var det att gå runt såhär idag!
Nu ska jag byta ut leggingsen till mjukisbyxor och lägga mig och kolla på någon serie. ttyl

BFF

Tjenare, Lisa och Jossi gick precis hem. Vi har vart hos mig idag och pluggat. Nu blire tv och plugg som står på kvällsmenyn. Hörs imorgon!
Jossi, Lisa och Jag i vintras på Heden <3

Heart

Tjenare! Jag och Disa bakade förut, kladdaka med kokos kaks deg (?) på. Det var super gott! Sen sprang vi i en timma, höhö. Men vi hörs imorgon, nu ska jag skypa med mina kompisar <3

11 April

Tjenare! Nu sitter jag och kämpar med att skriva med mitt bedrövliga tangentbord! Det är ett sånt där jäkla gummi-vattentätt mojsigojs. Mitt har gått sönder -.-
men nu ska jag dra hem till Disa och plugga, TTYL.

Im back!

Nu är jag "back on track"! Kommer att blogga massa och om massa kul! Sounds good? YES! :D

Inget internet.

Mitt internet funkar inte så jag kan inte blogga. Nu bloggar jag från mobilen men jag orkar inte göra det tills internet funkar igen så det får bli en liten blogg-paus. Vi hörs snart hoppas jag!

22:50

Hejsan! Ville bara att ni ska veta att jag lever och att vi hörs imorgon. Godnatt!

Ut och springa!

Tjenare allihopa! Nu har jag fårr för mycket av att ligga i soffan och slappa! Nu sticker jag ut på en liten springrunda med Disa, vi hörs imorgon! Kommer att slänga in ett inlägg på morgonen för att jag kommer inte att blogga på fredagen men kanske lite senare på lördagen! Berättar mer imorgon. puss!

- Haha, såhär brukar det bli när jg ska ta "outfit bilder". Det spårar alltid ur i slutet ;)

7 April

Hejsan! Har lite ont i huvudet så ska snart sätta på några avsnitt av Sex and the city och fixa lite te. Skippade konfan idag eftersom att jag har ont i huvudet och att jag var så trött för vi hade 60 meter idag på idrotten och jag ville verkligen slå mitt rekord, fast det gjorde jag inte. Haha! Men vi hörs om en stund, puss ♥
Dagens outfit:
Blus: Cubus
Jeans: Gina tricot
Ringar: Lindex

6 april

Hejsan!
Idag så åkte klassen in till vägledningscentrum för att veta lite mer info om gymnasievalet. Och sen åt jag på donken med Julia, Linnea, Amanda, Disa, Issa och Matilda. Sen gick jag runt i stan i 4 timmar med Issa, Amanda och Disa. Jag köpte tre ringar som ni får se imorgon tror jag. Efter 4 timmar kollade jag och Disa på "Hur många lingon finns det i världen" på bio. Och den var rolig och super söt! Det fanns liksom en mening med filmen. Den får 3-4/5 :) Sen åkte vi hem. Har haft en super bra dag idag och nu ska jag bara lägga upp en snabb outfit och sen ska jag stänga av datorn och plugga idrott! TTYL
- Mina finisar Julia & Linnea. Och Matilda.
- Haha, en söt och hungrig liten Linnea ♥
- Min älskling Disa och jag.nlägg som inte kom upp igår)
Hejsan!
Idag så åkte klassen in till vägledningscentrum för att veta lite mer info om gymnasievalet. Och sen åt jag på donken med Julia, Linnea, Amanda, Disa, Issa och Matilda. Sen gick jag runt i stan i 4 timmar med Issa, Amanda och Disa. Jag köpte tre ringar som ni får se imorgon tror jag. Efter 4 timmar kollade jag och Disa på "Hur många lingon finns det i världen" på bio. Och den var rolig och super söt!
- Mina finisar Julia & Linnea. Och Matilda.
- Haha, en söt och hungrig liten Linnea ♥
- Min älskling Disa och jag.

GRATTIS AMANDA!

Idag fyller min älskade bästis Amanda 15 år! Jag hoppas att du har haft en toppen dag, för att det är du verkligen värd! Jag älskar dig!

Ut i solen å plugga med Disa

Hejsan! Nu drar jag hem till Disa, vi ska plugga. Ute! Så jag ska ta med mig min gossiga filt så ska vi sitta ute i detta härliga vårväder som vi har i Göteborg! Ni får ha en strålande dag så hörs vi när jag har kommit hem! Massa kramar ♥

Dagens outfit

Tunika - GU
Jeansleggings - Lager 157
Ring - Lindex (stenen som ska vara i mitten har lossnat :()
+ mina Palladium till det!

Andreas Wijk - Like my style

Andreas Wijk – Like My Style

Playsuit

Åh gud va söta! Jag måste in till stan snart och kolla in dessa underbaringar! Tänk att springa runt i en sånhär i sommar, gud så fint!

1. Min parfym

Jag har Touch of pink by Lacoste. Den luktar super duper gott och var verkligen värd pengarna! Även fast mamma betalade, haha! Men ah, älskar den ♥

3e april!

Godmorgon mina underbara läsare! Och till mina nya läsare: Hej och välkommna! Jag hoppas verkligen att ni stannar och läser min blogg ♥
Anyways.. Idag ska jag inte göra någon speciellt, ska bara träna och plugga. Fast jag kör nog lite på syrrans Wii istället för att springa.
Just det, jag är gjort en ny lista! Nummer 1 kommer upp snart, så håll utkik!

Enkelt men snyggt!


Just nu:

Nu ligger jag i min sackosäck och kollar på Stylisterna, älska! Det är i stort sätt det jag har gjort hela kvällen, haha! Nu ska jag fortsätta kolla, TTYL.

Ny kategori: Ur mina garderober

Ny kategori: Ur mina gaderober, här kommer jag att visa plagg, skor, jackor osv lite då och då. Till exempel favvo jeansen osv. Låter det bra?
Först ut:
Den perfekta jeansskjortan! Älskar färgen, längden, de vita knapparna och fickan osv! Jag köpte den på (tro det eller ej) Ullared! Haha, men jag älskar den ändå ♥

En favorit i repris..

Hahaha, jag älskar denna bilden! Så söta, höhö.

Anyways.. Godmorgon! Jag hoppas att ni har sovit gott! Nu ska jag fota lite grejer som kommer upp här på bloggen lite senare! TTYL!

Godnatt!

Har skypat med Lisa, Wille, Fredrik, Patrik och någon annan random ikväll. Nu ska jag äntligen gå och lägga mig, men först ska jag läsa lite ur en jätte bra bok. Skriver om den när jag har läst klart den, vilket är snart :)
Sov så sött, hörs imorgon! ♥

1a april

Hejsan gullisar!
För det första, april april! Jag och Disa hade peruker på oss, haha. Länk till Karolin och Filippa!
Efter skolan åkte jag in till stan med Disa, vi gick runt lite i stan och sen träffade vi Julia och Amanda. Vi tog en fika på EH och sen åkte vi hem. Det var väldigt mysigt och kul, haha. Nej men ah. Nu måste jag städa mitt rum annars ska mamma göra matsal av mitt rum!?!?!?!?!?!? Hörs imorgon eller lite senare!

One year ago..

HAHAHA asså gud jag dör! Liten tjej som är rädd för kameran? :P
Låg ute och pluggade en solig och varm dag!
Var på Liseberg.
Var på Hönö :)
Gjorde min första kladdkaka gjord i micron ♥
Någon konstig unge spionerade på mig..
Hade lite ryggproblem..
Var lite cool bara.
Jag och Lisa var lite tuffa ♥ Saknar dig min ängel!
Grabbarna blev glada för att dom förlorade i kubb, haha!
Haha, jag och bästis Jossi ♥
Outfit, höhö.
Hahaha.
Alla bilderna var tagna med mobilkamera, men skitsamma! Ändå roligt att se gamla bilder? :D Funderar på att göra detta varje månad? Alltså att lägga upp bilder från förra året, vad tycker ni? Jag tycker att det låter som en toppen idée :D

Nya frillor!

Jag och Disa åkte som sagt och klippte oss och färgade håret idag. Och såhär blev resultatet! Snyggt va? :D Mitt hår blev lite väl kort men det växer nog ut snart :) Men annars är jag jätte nöjd och det är Disa också :)
Kommentera gärna vad ni tycker! De tre första som kommenterar blir länkade :)

Mobilblogg - i stan

Hejsan! Jag är i stan med Disa nu och snart ska jag klippa mig och färga håret, wiie! Vi hörs när jag har kommit hem, hörs! Puss.

RSS 2.0